Ude hos mor…

I dag tog jeg mig sammen og kørte ud og besøgte min mor på kirkegården. Jeg fik købt nogle hvide smukke roser. Vejret var godt derude og solen skinnede. Hendes gravsted stod smukt og pænt med friske blomster og det hele.

Dagen startede ellers med at Chili skulle til tandlægen. Det klarede hun SÅ flot. Ingen huller og sprang selv op i tandlægestolen og lavede STOOR løvemund. Hun fik stor ros for hun var så dygtig og for hendes fine, fine tænder. Hun fik en ny tandpasta og en lille hoppebold i gave derinde fra. Hun var SÅ stolt!

Da jeg alligevel var i Brønderslev fik jeg købt grisefoder og tilskud til de små grise derhjemme. Maskinforretningen derude fik også lige et besøg. Manglede grimer til hestene – nærmere Henning. Han har fået en ide med at springe sine grimer. Dyr ide! Men nu fik jeg købt tre. 3 for 100 kr. Det er ok. Smeden blev også bestilt og han vender tilbage med en tid i næste uge. Så skulle hestene gerne være vinterklar. De trænger ikke så hårdt til smed hen over vinteren, hvis jeg kender dem ret.

I går var en glædens dag! Vores skønne naboer, Birthe og Svend Aage kom hjem fra 14-dages ferie! De har været savnet! Det har været helt underligt, at de slet ikke har været her og heller ikke at snakke i telefon med dem. De fik et kæmpe knus da de kom her efter Anton. Anton har været hos os mens de har været på ferie. Nu er der så tomt i huset, uden Anton Berg.

Ungerne og jeg var også et smut ovre hos Birthe og Svend Aage i dag for at yde PC-hjælp. Det gik nemt og smertefrit og vi fik en hyggelig stund derovre inden det gik hjem ad for at lave aftensmad og vente på far. Også selvom man blev lettere fornærmet over at de synes jeg skulle med på et Spis Maven Flad – foredrag her i november. Ha ha. Ja, meget skal man finde sig i hos de kære naboer. Ej, pjat. Tror det bliver et godt og spændende foredrag og jeg glæder mig til at tage med Birthe derind.
Dyrene blev fodret og ungerne puttet og så sad John og jeg ellers og hyggesnakkede den sidste time inden jeg skulle på job. Jeg fik også at vide i dag at jeg skal med til Koncert med Burhan G,Xander og Ankerstjerne m.m. på torsdag i forbindelse med jobbet! Ren glædelse!!!

Leave a Reply

Skriv et svar