Travetur i Lunken Skov..

Trak i traveskoene i går aftes og tog i Lunken Skov efter aftensmaden. Trængte til at komme ud og lufte hovedet og tankerne. Det var en dejlig tur og Keld nød lidt kvalitetstid med “mor og far”. Jeg nåede også alt det jeg skulle i går. Havde aftalt med pigerne, at købe en gave til deres far på vej hjem fra job og havde aftalt med Chili, at jeg ringede når jeg nærmede mig Klokkerholm, så ville hun komme ned efter gaven og gemme den til i dag, hvor deres far har fødselsdag. Desværre havde hun glemt at sige, at de var nede hos deres fars veninde, men så kunne jeg aflevere pakken dernede. Selvfølgelig ikke så meget overraskelse i det, men nu kunne det ikke være anderledes. Håber han bliver overrasket i dag, alligevel smiley

Ellers ikke det helt store herfra. Tæller dagene hvor jeg får ungerne hjem igen på ferie i næste uge! Kan næsten ikke vente! Hold nu op det har været 3 hårde uger at komme igennem. Gudskelov, at jeg fik lov at få dem hjem på weekend, ellers havde jeg ikke set dem i 3 uger. Det er ikke til at bære at tænke på. Savner dem så meget. Savner dem så det gør ondt helt ind i knoglerne og hjertet, når de ikke er her. Prøver at lade tankerne køre hen på noget andet. Og prøver at lave noget godt for mig selv og nyder da også at jeg bare kan gøre hvad jeg vil. Det er bare ikke så sjovt, når man føler man er tvungen og ikke tager sig selv tiden til det. JA, det er noget underligt noget.

Leave a Reply

Skriv et svar