Tillykke lille skat med de 5 år…

Chili vågnede op til fødselsdagssang på sengen og masser af gaver. Hun kunne dog slet ikke forstå hun også havde fødselsdag i dag og hun rent faktisk blev 5 år. Hun begyndte helt at græde. Tror simpelthen det hele blev for meget for hende med alt den opmærksom rettet mod hende. Efter lidt tid blev hun dog sig selv igen og åbnede sine gaver med stor iver.
AG og FP, halvkusine Ida Marie, moster, farmor, farfar og vores dejlige venner/naboer; Lasse, Mette, Morten, Merle og Malthe kom og fejrede Chilis store dag. Hun fik så mange gode gaver. Tusind tak alle sammen!
Chili havde bestemt at vi skulle have lagkage og boller – så det fik hun. En jordbærlagkage og en bananlagkage. God og gammeldaws! Mette havde igen tryllet med kagerne og havde lavet de sødeste små minimuffins med små chilier på! Var rørt til tårer, da hun kom med dem. Så sød en tanke. Tak Mette!
Ungerne hyggede mens vi voksne fik snakket over kagerne. Dejlig eftermiddag.Tror Chili har haft den BEDSTE fødselsdag man kan have takket være alle jer, der har været med til at fejre hende. Vi har også bare nydt dagene og nydt at se vores (lille) pige være så glad og stolt over at være blevet 5 år!

Leave a Reply

Skriv et svar