Tidlig oppe og i gang…

Harley og Finn kigger på gederne, der lige er kommet ud for at blive luftet. Det er vist meget spændende?!?

Julie har jo sovet her i nat sammen med Chili. De har virkelig hygget sig. Da Julie kom i går skyndte vi os ud efter en fryser, som vi havde fået lov at købe. Det var hos en Tinker-veninde. Rigtig hyggeligt at hilse på Helle og Kim igen og se deres Bredmås af en Tinker. Det gik lidt hurtigt med snakken for ungerne skulle jo hjem og puttesove inden kl. 20.00. Vi nåede det hele og ungerne fik læst godnat-historie.

Her til morgen vågnede prinsesserne kl. 6.00 og så var dagens ellers skudt i gang. Op med os alle sammen. Det gik som smurt og ungerne kom glade og tilfredse i pasning. John og jeg lukkede de små geder på luftefolden og gik ellers i gang med at save de fældede træer ned på eng-jorden. Gederne skulle have lov at have grenene at guffe i. Det var de virkelig glade for. John kunne så ikke lade være med at tage et komisk billede af mig stående i traileren (for at holde grenene nede)…
“Ja, så er vi klar til Sankt Hans” udbrød han.. HA HA meget morsomt smiley
Nu er John kørt over til Svend Aage efter noget gitter. Og jeg sidder lige og får en lille bolle og en god kop kaff’ inden jeg tager turen ud på Jens. Der er jo perfekt vejr til en ryttertur i dag. Håber han er sød ved mig det store dyr. Det er jo lidt tid siden vi sidst har været på skovtur.

Over middag smutter jeg ned i børnehaven til Chili. Vi har lavet lidt sjovt med det – at det jo også kan betyde Bedste Forældredag. Altså man er den bedste forældre. Den titel vil jeg nu gerne have. ha ha. Ej spøg til side, vi spurgte hvad Chili helst ville og hun sagde hun gerne ville have mor med. Så det vil jeg hellere end gerne. Håber at hilse på Sanne dernede. Det kunne være hyggeligt, når hun også er dernede for at lege “bedste” for Julie.

Leave a Reply

Skriv et svar