Tiden løber fra mig…

Hvor bliver tiden dog af? Synes lige det har været fredag og jeg var på vej hjem fra min vagt? Nå, men… Kom jo ud og spise sammen med Michala i fredags, på Visa (som virkelig er et besøg værd i Aalborg). Vi bestilte en LÆKKER dessert: Varm jordbærkage med vaniljeis, fløde og varm chokoladesovs samt et stykke honningmelon. Er du gal, det var godt! Dertil fik jeg en Greenland Coffee. OH my god – den er god …

Michala havde min (tidlig) fødselsdagsgave med. Jeg fik en rigtig yndig hårbøjle og en hjerte-halskæde. Elsker virkelig begge ting! Hun er så god til at fine gaver den pige!

Filmen var ekstremt god. The Hunger Games. Den er bestemt et kig værd. Og jeg glæder mig allerede til den næste i serien. Det bliver godt!

Lørdag stod den på fødselsdag hos Svigermor i Elling. Hun havde valgt at diske op med god påskemad (da vi alle var forhindrede i påsken). Der gik lidt snaps og sild i den og vi havde nogle hyggelige timer deroppe. Farmor og farfar havde også fået to små føl. Nåååeh, hvor er de altså søde. Er da helt forelsket i de små størrelser. I kan se deres hjemmeside her: Farmens miniture heste.
Søndag er blevet brugt på ren hygge og afslapning. En lille smule arbejde, er det også blevet til. John er ved at lave flere bokse til dyrene i stalden. Og vi har været ude og handle madplan og rundede lige Hjallerup legeplads inden turen gik hjemover. Det var noget ungerne kunne bruge!

Vi fik hentet vores fiat, som har været ved mekanikeren for at få sat ny rude i. Så fin den er blevet!
Aftenen blev sluttet af med god aftensmad og et langt, sjovt bad til ungerne. De fik to baljer med i bad og morrede sig med at plaske rundt i dem!

Nu sidder jeg på job og har en masse gode sager med til at holde skansen med. Så skal det hele nok gå…

Håber I alle har haft en god weekend af slagsen!! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar