Teenageren tryllede lækker dessert frem

I går aftes blev vi så forkælede der hjemme. Teenageren tryllede en lækker cheesecake frem til os til desserten. Elsker virkelig at hun er så dygtig og så kreativ i køkkenent. Det er virkelig dejligt og lækkert. Og ikke mindst flot lavet.

Efter aftensmaden tog vi på osetur til Brønderslev. Var ude og se på lidt huse der og hjem mod Klokkerholm. Det er godt nok at være lidt på udkig efter den evt. fremtidige bolig. Der er et par gode bud, til når evt. Nørvang ryger. Det bliver spændende hvad det hele ender med. Men dejligt at have flere drømme og muligheder, så man ikke er låst helt fast.
Glæder mig sindssygt til weekend. Synes jeg trænger. I dag efter arbejde kommer Thomas og familien på besøg og hjælper lidt til ude i stalden så jeg kan få ryddet lidt op. Jeg regner med jeg skal have julepynten op udendørs i weekenden og have mine havemøbler ind også – så der er da lidt at se til hjemme på Gyllegården.

Leave a Reply

Skriv et svar