Tårsløbet 2014

Sikke en dag! Og sikke en oplevelse!
Dagen startede med vi mødtes ved Tårs-hallen med Familien Neergaard og fik sat numre på og blev informeret om dagens løb. Vi startede ud med 2 km ruten sammen med ungerne.

Først var der opvarmning! Og så gik turen af sted. Chili og Marcus løb godt til den. Maiken og jeg døjede med at følge med de to. Chili blev dog lidt træt efter den 1 km, og sak bagud. Hun kom ind på en flot 38. plads ud af 62 børn på ruten! Det er flot, til det er hendes første 2 km og første løb! Fætter Marcus rendte med en flot 5. plads! Seje knægt! Milla kom ind lidt senere og Lotus løb af med 2. sidste pladsen sammen med sin far.

Vi havde en times pause inden Nicholai og jeg skulle ud på vores 4,7 km tur. Det var skønt at sidde i solen og se på ungerne lege sammen og alle de spændte løbere.
Det var en hård tur, og selvfølgelig fik jeg presset mig selv for hårdt i starten og måtte sakke bagud. Jeg kom ind på en 65. plads ud af 121 løbere (mænd og kvinder).

Min svoger kom med en VELFORTJENT øl! Og jeg må sige, at jeg aldrig har fået en øl, der smagte SÅ godt! ha ha…

Alle ungerne fik medajler for at gennemføre løbet og der var frugt og en pose chips til alle løberne, når man kom i mål! Genialt… Ikke sidste gang vi melder os til familieløb. Alt for hyggeligt!!!

Leave a Reply

Skriv et svar