Stille mandag…


Et lille billede taget i dag af min lille gavtyv. Elsker den kjole, som hun har fået af Susanne. Mors lille bondepige!

Det har været en lidt stille mandag. Ungerne kom i pasning og jeg gik hjem og hvilede mig lidt så jeg kunne være klar til nattevagt i nat. Jeg fik sorteret en masse børnetøj og fik virkelig sat system i alt deres tøj med labels på hylder og skabe – så også John kan finde rundt der i. Det blev helt godt!

Ungerne blev hentet på cykel og Chili var rigtig sej og cyklede hele vejen hjem, trods kraftig modvind.

Vi fik kigget til killingerne, gederne og grisebasserne da vi kom hjem og ellers har vi bare hygget til far kom hjem og spiste aftensmad sammen med os.

Og så er mit firma kommet på byens hjemmeside – Klik her!

Planerne for i morgen er at jeg tager et smut i Bilka, når jeg får fri fra job og så vil jeg ud og købe billige termosæt og flyverdragter til begge ungerne. De mangler virkelig! Især termosæt og Bilka har dem på bud i denne uge – så det er med at slå til. Kan se de også har regntøj – det må jeg hellere også lige kigge lidt på. Om ikke andet så bare til Chili, så kan Lotus arve Chilis regntøj.

Leave a Reply

Skriv et svar