Sove ud…

Når jeg kommer hjem fra min nattevagt har jeg 3 ugers ferie sammen med John og ungerne. Jeg havde jo også fri her i uge 28 sammen med ungerne – hvilket jeg har nydt fuldt ud. John og ungerne har en aftale med onkel Lasse i morgen. De skal en tur til Syvsten og besøge Lasse og Ann. Det lyder som en rigtig hyggelig ide, og så kan jeg få sovet lidt i ro og fred. Sommerferien står på en masse dejlige ting med vores venner og jeg glæder mig til at fortælle om det og vise billeder. Nå glæder jeg mig bare til at komme hjem fra sidste nattevagt i denne omgang. Glæder mig til at nysse ungerne og John godmorgen/godnat og ønske dem en dejlig dag og måske spise morgenmad sammen med dem, hvis de da ikke har spist.

Og så lige en bekendelse fra i lørdags! Tror min kammerat HC langt om længe fik mig! Hans hjemmebrændte slog benene væk under mig og jeg måtte ty til cola i teltet i et par timer. Men, ok – det var vel også fair nok, når nu man tænker på alle de gange jeg har blandet en “fortorv kom nærmere til ham”… Jeg vender frygteligt tilbage… Men sørgeligt er det da, at man sidder her to dage efter, og stadig har en smule tungt hoved?!…. pyha… Der er nok noget om snakken. Jeg er blevet “en gammel strik”. he he.

Natten er blevet brugt på en ny bog jeg har fået. Jeg er snart færdig og håber jeg når at læse de sidste sider her på vagten. Den er altså lidt for spændende. “Hvem er jeg?”, hedder den.

Leave a Reply

Skriv et svar