Sommerhus i Hals med gode venner…

Sikke en dejlig weekend, vi har haft. Fredag efter arbejde tog vi i sommerhuset i Hals sammen med Bitten og Jørgen, og hyggede hele weeekenden. Den gik lidt i en masse god rødvin og gode danske film. Ligesom det skal være. Fredag valgte vi at tage på Pizzaria og nød aftensmaden i Hals. Bare hyggeligt. Lørdag stod den på kreative sysler sammen med ungerne og bare hygge og projekt god-aftens-mad. En shoppetur i Hals midtby blev det også til. Jeg fik købt lidt nyt tøj, synes jeg trængte. Fik en lækker vest og to trøjer. Ungerne fik tilsneget sig lidt legetøj nede fra BilligLeg.

Søndag tog vi tidligt hjem fra sommerhus fordi Chili skulle til fødselsdag hos bedste-veninden – Emma. Da Chili blev afleveret tog vi ud for at handle ind til ugen og derefter tog Rebecca og jeg en ordentlig ridetur. Vi red 13 km! Ind til Hjallerup midtby og tilbage igen. Jesper (Rebeccas mand) gav en dejlig kold cola og hestene fik lidt rugbrød. Rebeccas datter fik lov at få en tur på Henning. Hestene var bare så dygtige og tog det virkelig så flot. Optur af en ridetur!

Da vi kom hjem måtte jeg skynde mig i tøjet og så afsted med familien. Vi skulle op og spise aftensmad i Rakkeby. Tjuhej afsted! Vi nåede det hele og havde en hyggelig aften i Rakkeby og fik lidt møbler med hjem. Jeg fik min mors elskede gyngestol med hjem. Den pynter nu så fint i vores stue.

Leave a Reply

Skriv et svar