Sommerferie, Cykelferie og Voergaard Slot…

Orv, I skal da ikke snydes for lidt billeder fra vores Sommerferie! Vi oplevede så meget og det er svært at ridse alt sammen ned – men et par billeder skal I da have….

Pigerne og jeg var jo heldige at vi i år var med i kulisserne på Voergaard Slot! Sikke da en oplevelse og ikke sidste gang vi vil være med her!

Da vejret tegnede sig allerbedst i ferien, pakkede vi cyklerne og drønede af sted med fuld oppakning. 60 km på cykel, med fuld læs, blev det til! Og faktisk også en af de bedste ferier vi har holdt, nogensinde. Det var virkelig kvalitetstid så det vil noget og vi kom helt ned i gear, på mere end en måde! Vi tog turen fra Rakkeby til Vidstrup, hvor vi havde første overnatning i shelter. Her skulle man på toilet og hente vand på den nærliggende Kirkegård. Lidt en udfordring for fruen her, som er lidt overtroisk. Men det gik.

Når man ikke har mobil eller ipad med, så må man lege med det man finder i naturen og vi fik snittet en del træmænd, til stor begejstring for pigerne!
Efter Vidstrup gik turen til Tornby Klitplantage, hvor vi overnattede midt ude i skoven i et shelter. HER var bare rigtig hyggeligt og idyllisk. En stor åben plads med vandpost og en ro uden lige.

Turen til Tornby var dog lidt barsk i og med John lige ville tage en “smutvej”, der så vidste sig at køre over et af Nordjyllands højeste punkter! Tornby Bjerg – tak John, for den tur. ha ha. Men vi klarede den. Måtte dog trække op ad bjerget!

Pigerne legede vandkamp i den bagende sol og vi voksne nød solen og en sudoko i freden.

Også her måtte vi gøre brug af fantasien så dagen ikke blev for lang – vi fik flettet en masse smukke blomsterkranse af de vilde blomster i skoven.

Efter Tornby plantage gik turen til Kjul Strand Camping, hvor vi lige kunne få et tiltrængt bad og blive socialiseret med andre mennesker. Dog vil jeg sige at denne campingplads ikke var ret meget mere værd end de sheltere vi havde boet i forinden på turen. Men det var dejligt med et bad og ungerne kunne lege på hoppepuden.

Cykelturen sluttede af ved Bindslev gammel Elværk. Her boede vi i sheltere med en familie fra Sjælland, der havde taget turen i Kano på Uggerby Å. Man kommer hinanden ved på sådan en ferieform og hvor er det bare hyggeligt.

Leave a Reply

Skriv et svar