Sne, sne og mere sne…

Elsker sne – men elsker ikke de problemer den og kulden skaber. Det hele bliver lige lidt mere besværligt, når kulden kommer og fryser alt til. MEN, MEN, MEN det er der heldigvis råd for og lidt ekstra arbejde skal der til. Smukt er det med alt den sne. Det er det virkeligt. Fangede lige en stund da jeg var kommet hjem fra job om morgenen. Solen skinnede og sneen glitrede. Så smukt!

Jeg har været ude og investere i en sne-skovel. Det er nok de bedste 100 kr. jeg har brugt. Vi havde en GAMMEL en til at stå i jern og træ. Den vejede et ton! Den her er da fix og jeg fik hurtigt ryddet både gårdsplads og indkørsel! Jeg fik også købt nye vinterjakker til ungerne. Finn har nu præsteret at æde lynlåsen af begge ungerens pæne gå-i-byen-jakker. Nu bliver jakkerne hængt et andet sted. Langt væk fra lille Finn, indtil han er voksen nok til at være alene i et rum uden at æde noget – udover hans foder og kødben. Fik to fine vinterjakker i Bodil. En Color Kids jakke til Lotus og en smart Name-It jakke til Chili.

Vi har fået en lille ide her i julen til ungerne. Vi har fået anskaffet os Jul På Slottet, som vi ser hver aften, når det lige passer ind i programmet. Det er godt nok smart og så er vi ikke så afhængig af klokken og kan bare se afsnittet når det lige passer bedst. Ungerne elsker det!

Onsdag var der juleafslutning med Tumlingerne. Vi havde bedt dem om at tage deres små scootere med og byggede bane til ungerne. Tror de synes det var rigtig sjovt. Bagefter var der hygge og æbleskiver i cafeteriet. Vi valgte at spise aftensmad dernede. Pølsemix. Orv, det var godt. Sjovt at prøve at spise dernede. Det har vi aldrig prøvet før. God måde at holde afslutning på.

I dag har jeg været ude og købe ind til juletræshygge i dagplejen i morgen. 240 æbleskiver med tilbehør samt gløgg til 60 mennesker var jeg ude og købe!!! Hold nu op.. Godt jeg er på job, og det er John, der har tjansen med at få det afleveret i morgen i klubhuset. Thi hi. Glæder mig til juletræshygge i morgen med Lotus, AG og FP samt bedsterne. John håber og tror også han kan nå at være med. Det krydser vi fingre for.

Leave a Reply

Skriv et svar