Snart fyr”aften”….

Det har været en lang nat. Længere end den plejere at føles. Men, den er da gået. De sidste 30 minutter her inden lukketid – føles som timer. Jeg vil bare hjem og puttesove og ud på cyklen og hente ungerne hjem og hente Disney-slik. Det trænger jeg til og glæder mig til. Regner også med at lige lykønske en af Chilis ynglingspædagoger – Britta med jubilæet, som hun holder i dag i Børnehaven, når jeg nu alligevel henter Chili.

Birgitte og jeg er blevet enige om at udsætte vores ridetur til i næste uge. Vi gider ikke rigtig med regn og blæst – det tager altså noget af det sjove af sådan en tur. Vi venter i stedet.

Jeg håber Michala og jeg skal ud og køre markedet farligt i morgen aften. Tivoliet skal i hvert fald prøves og markedsteltet skal besøges – hvis jeg kender os ret! smiley

God weekend til jer alle sammen, når I kommer så langt…

Leave a Reply

Skriv et svar