Snart efterårsferie…

Ja, så er det også snart efterårsferie for mit og Johns vedkommende. Ungerne kom på ferie hos AG og FP i søndags og skal være der til i morgen, onsdag. John og jeg vil nyde i aften i Aalborg. Vi vil ud og købe julegaver – Ja, ved godt det er tidligt – men hvorfor ikke dele udgifterne lidt ud over flere måneder i stedet for at springe pengebomben midt i december. Og så kan vi udnytte at vi ikke har pigerne.
Jeg ser frem til torsdag med stor glæde, men også står nervøsitet. Vi skal til misddannelsesscanningen (20-ugers scanning). Er meget spændt også for at høre om de kan se kønnet. Gætter på en lille pige mere. Bliver overrasket hvis det er en dreng. MEN, hvor ville det da være dejligt med sådan en lille fyr også. SÅ, jeg glæder mig og frygter torsdagen.

F-holdet hos DCH-Dronninglund – det hold jeg går på om mandagen selv med Keld. Dejligt hold! Dejligt sammenhold og hygge + skønne hunde!

I går var vi til hundetræning, som vi plejer, Keld og jeg. Jeg lavede hjemmelavet gammeldags æblekage til holdet, som bragte stor glæde. Jeg valgte at portionsanrette æblekagen, da jeg ikke havde en så stor skål til æblekage til 15 personer. SHIT, der var meget æblekage! Konkurrencen i DCH Lydighed nærmer sig med hastige skridt og vi mangler lige at finpudse de sidste ting, Keld og jeg. Men jeg glæder mig! Den 12. november bliver en STOR dag!

Chili og Karamel

Lotus og Lakrids

Det går også bare så fint med pigerens marsvin: Karamel og Lakrids, som de hedder. Jeg passer dem så de her dage, mens pigerne er på ferie. Men ellers er pigerne virkelig omsorgsfulde for de små dyr, der bliver fodret og leget med HVER dag. En gang om ugen renser de helt selv buret og rydder pænt op på deres værelser. Kan man andet end at være en stolt forældre? Nej vel smiley

Leave a Reply

Skriv et svar