Slap dog af…

Ja, så slap dog af med det Facebook-pjat. Imdrømmet: Jeg er en af de typer der sletter folk, hvis de gentagne gange skriver noget, der irriterer mig. Jeg gider ikke bruge min tid på at læse negative statusopdateringer fra folk, der hyler op om ting, der går dem imod hele tiden – eller endnu være, de, der skriver uforståelige eller indforståede statusopdateringer, som ingen andre fatter og man alligevel føler er myntet på en selv. Tak for kaffe, siger jeg bare!

Er træt af at forsvare at jeg nu har slettet ham eller hende. Tag det nu som et vink med en vognstang, vi er bare ikke venner – mere. Når folk sletter mig tænker jeg ikke over det, andet end det jo nok var for det bedste for vi havde alligevel ikke noget sammen mere osv. Og det var nok et spørgsmål om tid før jeg havde gjort det samme.

Nu gentager jeg mig nok, for jeg ved jeg har skrevet dette tidligere. Dem jeg har på min Facebook er mine rigtige venner og folk jeg gider drikke en kop kaffe med og hilse på når jeg ser dem.

Grunden til dette indlæg er netop at jeg er træt af folk bare ikke kan acceptere de er røget i svinget og er blevet tøsefornærmede. Prøv at kig indad og så forstår i sikkert hvorfor i røg i svinget?

One thought on “Slap dog af…

Leave a Reply

Skriv et svar