Skattejagt til Chilis fødselsdag…

Sikke vi planlægger og tegner her i disse dage. Skattejagten skal jo være klar til på fredag, hvor Chili får sine bedste legekamerater med hjem. Jeg har været ude og købe kiste i dag og i morgen skal der købes fyld dertil. Chokoladeguldmønter i massevis og en pose slik til hver af ungerne. Åh, jeg elsker sådan noget og går totalt i barndommen! Ville ønsk jeg kunne finde vores pirattøj fra sidste fest. Kunne være fedt for ungerne, hvis vi levede os 100% ind i det. Jeg må lige lede videre!

Desværre er vi småsløje i dag – Chili og jeg. Jeg startede med at brække mig her i nat. Da mit stoppede, startede Chili med at brække sig. Øv, hvor trælst. Hun har så været vag her hele dagen. Vi nåede dog en hurtig (MEGET HURTIG) tur i Toys R Us efter Rapunzel service til hendes fødselsdag. Da vi kom hjem fortsatte hun med at brække sig. Så synd for hende. Hun er ellers frisk og leger på livet løs herhjemme. Spiser og drikker også godt. Håber hun når at blive frisk til på fredag!

Og se så lige mors lille kratlusker her! Hun skulle forestille at ligge på sofaen og være vag – men havde sneget sig op for at se hvad jeg lavede af hemmeligheder. Så mere syg er hun altså ikke. He he.

Leave a Reply

Skriv et svar