Sikke en omgang…

Det startede ellers så godt. En festlig aften i venners lag oppe hos Tina og Jacob, hvor Janne og Rasmus også kom. Det var en aften med ungerne, god mad og lidt god rødvin. På de sene aftenstimer blev vi nok lidt fjollede og skulle jo selvfølgelig danse. Det endte så lidt galt, jeg blev løftet op, og tabt ned i en brændeovn i huset. Av. Det endte så med en hjernerystelse og næsten en uge på langs derefter. Uheldigt. “Gerningsmanden” var selvfølgelig godt ked af det, men det kunne være sket på så mange andre måder. Heldigvis har jeg det godt nu og CT-scanningen viste ikke noget – udover det jeg nok fejler i forvejen smiley Helt normal bliver jeg nok aldrig. Men så har i forklaringen på hvorfor der har været så stille herinde på bloggen. Computer og tv m.m. var ikke lige sagen ovenpå sådan en omgang.
Jacob var så sød at komme med pyllerpakke til mig. Han kom med blomster, et sødt kort og en hel bøtte med hans tosse-gode, hjemmelavede is. Så blev det ikke meget bedre.

Jeg starter på op job igen torsdag og jeg glæder mig faktisk til at komme i gang igen. Det har været lidt små-kedeligt at være herhjemme. Kunne jo ikke foretage mig noget som helst. Ih…

Leave a Reply

Skriv et svar