Sikke en fest vi har holdt lørdag nat, åhhh ja åhh ja åhhhh …

Vi var i weekenden til Ørums Sportsforenings Oktoberfest.
Hold nu op en sjov aften/nat. Det er ikke sidste gang vi hopper med på sådan et
arrangement. Tak til Joan og Steen for at køre os vel hjem igen, og i tide. Det
takker vores kroppe/helbred jer for i dag! Maden var rigtig god og der var noget for enhver smag – Forsamlingshuset var blevet pyntet rigtig flot op. Jeg fik købt en kjole til festlighederne – og jeg plejer ellers at hade at gå i kjole. Men kjole fik jeg og jeg kom også i den!

Lørdag fik vi solgt vores MF-rendegraver og jeg fik alle havemøblerne ind og fik nusset lidt for hestene, når der ikke regnede. Det var et lidt trist vejr i lørdags.

Søndag var vi mere eller mindre selvdøde og fik ikke lavet så meget. Vi fik hentet ungerne hjem fra Elling og kigget lidt biler i Frederikhavn. Aftensmaden stod på junk! Det trængte vi altså til, for en gangs skyld!

Leave a Reply

Skriv et svar