Så skøn en tid….

Det er da virkelig så skønt med de lyse timer og det varmere vejr. Der er blevet til lidt is i solen den sidste uges tid. Ungerne og jeg har fundet et “hemmeligt sted” på vej hjem fra købmanden, hvor vi lige kan nyde en dejlig is. Ungerne er helt med på ideen og synes det er ekstra spændende med det “hemmelige sted”.
Naboerne er også blevet besøgt til en sludder og løst og fast og vi har fået lavet lidt på gården derhjemme. John er i fuld gang med at jævne vores gamle gylletank. Skønt, at det snart har en ende og vi kan få det lidt flot ude foran gården. Amen, jeg ved da ikke hvad det har lignet det sidste års tid.

Jeg er også tilbage on-track på arbejdet igen efter en omgang sygemelding. Det er nu rart at være herude og blev også modtaget med knus og kram af kollega og “J”. Skøn velkomst, må man sige.

Synes der er så meget lige pt. Har en hel liste over ting, der skal laves og listen bliver langsomt krydset af. Vores kalender er proppet til og med den 8. juni. Selvfølgelig er det gode ting, den er proppet med og ting vi gerne vil, men ved også godt at andre synes det er trælst vi ikke lige har tid til at ses lige den her måned. Håber vi kan tage revanche i juni og folk ikke bliver alt for sure over vi simpelthen ikke har tid. Vi har jo en campingfest, der skal op på benene. Det ser vi frem til!!

Leave a Reply

Skriv et svar