Så er vi tilbage…

Jeg har været syg her de sidste par dage, så derfor har der ikke været så meget aktivitet fra min side af. Dog fik jeg det bedre i dag og har været lidt i haven her i eftermiddags. Desværre blev det afbrudt af en løssluppen hest, der rendte ned til naboerne. Det fik mit p.. i kog og jeg ringede med det samme til dyrlægen – der så måtte vælge om det skulle være en aflivning eller at fjerne hestens mandighed. Vi blev enige om det sidste dog smiley Regner med Dr. Dyr kommer søndag. Muligvis tager han også fat i naboens lille hingstebasse der. To fluer med et smæk.. eller noget?!?! smiley
Vi skal lige have klargjort noget tøj til begravelsen i morgen og ungerne skal have pakket lidt sager. De skal op til Morfar og være imens vi er til Oldemors begravelse. Det er det bedste. Jeg vil gerne ud og gøre min lille køkkenhave færdig her senere i aften, når der er ro i huset. John regner med at gedehegnet er færdigt i morgen. SUPER.
Desværre måtte vi aflyse middagen i morgen aften sammen med Kristina og Anders. Overskuddet er bare ikke til det og vi aner heller ikke hvornår vi er hjemme igen fra begravelsen. Så, det må vi have til gode til en anden god gang. Det er så længe siden vi har set dem.

Leave a Reply

Skriv et svar