Så er freden forbi

Endelig fik John hans lille crosser op og køre i sidste uge og pigerne har været ude og køre på den. Det var noget de kunne bruge. Lotus er dog fuldstændig tosset, som sin mor, til at køre på sådan en. Hun tror hun er udødelig. SÅ hun skal lige lære at man ikke behøver at køre som død og ødelæggelse! Chili er mere fornuftigt og kører rigtig godt. Det skal nok blive godt her henover sommeren.

Den sidste uges tid har været lidt udfordret herhjemme. Ikke noget jeg vil komme en masse ind på her -men det er ikke altid lige nemt. Hverken med det ene, eller med det andet. Det har sat en masse tanker i gang i hvert fald.

Men vi har da oplevet lidt godt. Vejret var jo godt i weekenden og energien (Den smule man nu har med en lille ny) skulle jo bruges et eller andet fornuftigt sted – så det gik ud over haven. Vi fik ordnet gårdspladsen og fliserne rundt om huset og John gik amok med buskrydderen. Vores gode naboer kom over til et glas koldt Verdi lørdag aften. Det var bare så hyggeligt og tiltrængt ovenpå en hård dag. Vi fik også grillet inden de kom – årets første grilldag.

I mandags tog Birgitte og jeg til Salmesang i Thise kirke og derefter drønede vi til Hjørring, hvor vi skulle i BabyBio og se “Du forsvinder”. Birgitte havde købt sandwich og lidt snolder og vi havde en god stund deroppe. Selve filmen var nu ikke noget at råbe hurra for – men pyt med det. Vi hyggede og ungerne var meget nemme at have med.
Da John kom hjem fra arbejde skulle vi til forældresamtale ang. Chili. Det gik jo som forventet. Vi har en dygtig pige, der er godt med fagligt og socialt. Hun skal bare sige noget mere i timeren. Ja, har man ikke hørt det før? Både ved hende og dengang man selv gik i skole? Sådan var det i hvert fald for mig og mine forældre dengang. Vi må se om vi kan hjælpe/træne hende til at sige noget mere.

Mandag aften gik med at gøre huset rent – jeg skulle nemlig have besøg af min Landmødregruppe tirsdag formiddag – så jeg ville gerne have det fremstod ekstra godt. det blev en hyggelig formiddag med gruppen og jeg havde lavet kiksebord – Dejligt nemt og ligetil. Fønne var godt træt efter sådan en formiddag/middag med alle hans venner: Alexander, Simon, Laurits og Freja.

I dag skulle vi have været til Babysalmesang. Men vi aflyste. Jeg kunne slet ikke sætte mig op til det og føler en har kørt mig over med en bus! Så da pigerne var kørt i skole blev Fønne og jeg enige om, at dynerne oppe i soveværelset tiltræk mere lige i dag. Er ikke helt på toppen lige pt. Jeg er så lige stået op, men bettemanden sover endnu. Han har nok også trængt til en off-dag, som sin mor.

Leave a Reply

Skriv et svar