Rum byttet rundt

Fredag tog pigerne og jeg i storcentret for at købe nye sommerjakker og sko. Vi havde frygtet der var fuld hus derude, men det var slet ikke så slemt, som vi havde frygtet. Tror det gode vejr gjorde at folk ikke gad ud og shoppe.

Lørdag stod jeg tidligt op med bettemanden og da resten af huset stod op, gik jeg i krig med mit vanvidsprojekt – nemlig at bytte de to store værelser rundt ovenpå. Og jeg havde et mål. Jeg skulle blive færdig inden jeg gik i seng om aftenen. Jeg blev færdig. Helt færdig! Og er faktisk ret stolt af mig selv! Det var skisme et sejt ryk!
Lotus´nye værelse fik den helt store overhaling. Jeg skal dog have fundet et andet bord, eller måske bare male rundbordet hvidt. Hun har alt sit playmobil derpå – så hun ikke skal pakke det ud og ned igen, hver gang hun leger med det. Nu er det bygget op som et helt landskab. Det bruger hun meget tid på. Der var en dunkel lilla og sort endevæg inde i det gamle soveværelse – Det måtte males 4 gange får det var perfekt.
Phoenix kom ind på hans nye værelse. Dog står dobbeltsengene også derinde, men det er også kun midlertidigt.

Stuehuset fik også den hele store tur udvendigt. Det blev også kalket og der blev malet sokkel. Den kommende uge står på lidt mere finish og klargøring – for ejendomsmægleren kommer på tordag og skal vurdere huset. Det er jeg godt nok spændt på!

Søndag stod den på fødselsdag hos Johns mor sammen med hele den pukkelrykkede familie. Det var en dejlig og hyggelig dag – og vi kom også ud og trave lidt i det gode vejr. Super skønt, når nu man havde knoklet rundt indenfor hele lørdagen.

Leave a Reply

Skriv et svar