Roder lidt i haven…

Ja kønt er det ikke hjemme hos os i øjeblikket. Jord og sand er overalt. Men det skal være skidt, før det bliver godt – eller noget, ikk? John har også gravet hele indkørslen op jo og ungerne synes det er herre sjovt at hoppe rundt i det. Mor her synes det er knapt så sjovt med alt det sand indendørs. Støvsugeren bliver heftigt brugt disse dage. Er også bare lidt træt af det, når nu vi har gang i vores efterårs-camping-fest på fredag. Men vi har bestemt os for at rykke inden døre i maskinhallen med campingvognene og festen. Vejret lover nemlig ikke godt jo. Mette har gang i at skaffe lidt kulørte lamper og en disko-kugle. Jo jo! Der skal nok blive fest, skal der!

I dag var jeg rundt i de lokale forretninger med flyvers angående vi tilbyder opbevaring af campingvogne. Håber det giver pote. Jeg fik også gjort Puntoen ren og fin indvendig. Sikke som de unger kan rode den til med legetøj og skrald. Pyh. Misserne blev også lige flyttet ud fra foderrummet og ind i en lukket boks, hvor vi har lidt mere styr på dem. De er jo begyndt at spise selv, så maden skal helst holdes væk fra hundene og også gederne, som af og til render forvildet rundt i stalden.

Noget helt andet er at vi har meldt os og ungerne til Dåbstræf i Hellevad Kirke i oktober. Tror det bliver godt for ungerne at komme derned. Er noget spændt på hvordan det bliver og om ungerne vil synes det er noget ved.

Leave a Reply

Skriv et svar