Rengøringsflip og TopDanmark…

John og jeg har jo fri i dag og det fejrede vi med en omgang rengøring af huset. Det var dejligt, at komme helt i bud med det hele. Vi kommer først til byen i morgen og købe skab og tæppe – så jeg må lige leve lidt endnu med mit slidte og trælse tæppe under spisebordet.

Vi har lige haft besøg af en forsikringsmand fra Top Danmark. Han har slået alle vores forsikringer sammen hos dem og vi har fået opsagt dobbelte forsikringer og tilføjet lidt, som vi manglede. FANTASTISK!

Nu venter vi på at vi kan hente ungerne. John spiller Mario på Wii’en og jeg sitter her og tjekker nettet. Jeg skal lige op til købmanden og have købt ind til tøseaften i aften. Glæder mig sindssygt meget. Tror vi får det så hyggeligt.

John glæder sig også til en hyggelig aften med hans bedste kammerat/lillebror. De skal ud og spise på Pizza Italia i Hjørring og så ind og se Mission Impossible 4. Håber de får en hyggelig aften og jeg HÅBER IKKE han kommer hjem og skræmmer livet af os tøser. Vi skal jo se gysere og der skal ikke så meget til at forskrække os, når vi sidder og ser sådan nogle film jo. Det ved Bjarne jo alt om! Ikk Bjarne?! smiley

Regner med at tage op og besøge Mette på sygehuset her i morgen, HVIS altså min forkølelse er ved at være væk. Vil ikke risikere at smitte lille søde Malthe.

Leave a Reply

Skriv et svar