Ren glædelse!

Åh, hvor jeg glæder mig til på lørdag, hvor der er Løkken Koncert. Har fået det planlagt sådan at vi (John og jeg) henter min veninde og så kører vi sammen til Løkken, hvor vi mødes med de skønne Børglum-folk + venner i deres Badehus. John kører så hjem med ungerne, når vi andre tager til koncerten. Jeg tager så med min veninde hjem og sover, så kan John hente mig dagen efter. Smart, smart!
Jeg har ellers været effektiv i dag. Fik bakset campingvognen ud af maskinhallen og over på gårdspladsen – Her fik den så hele armen, ind- og udvendigt – ja, selv ovenpå! Så fin den blev! Og jeg fik den ud uden at ødelægge noget – til Johns store overraskelse. He he. Men hold nu op den var beskidt. Den var jo kommet til at stå under en svalerede og de har bare overskidt den. Efter en times knokleri var den tip-top i orden. Nu er den klar til vores miniferie med de skønne venner – Mette og Lasse.

Der dumpede også lige en spontan invitation ind angående Malthes Barnedåb om 2 uger! Vi er meget glade for vi må være med til at fejre hans store dag. Nu må vi ud og finde en bette gave til den bette fyr. Mette, vi vil gerne have en ønskeseddel, tak smiley

One thought on “Ren glædelse!

  • Heldigt jeg lige så dit indlæg her, nu :).Det er ellers sjældent jeg kommer “tilbage i tiden” :), men skal da gerne lige nedfælde et par ting til jer 🙂

Leave a Reply

Skriv et svar