Regnen truede…

Vi kom afsted til Kvadrilletræning i dag. Det var ellers ligefør jeg ikke kunne komme afsted pga. John valgte at skille Puntoen ad lige i porten, hvor jeg skulle have min trailer ud ad. Ikke så smart! Fik fat på Lasse, som kom og hjalp John. Han blev heldigvis færdig til tiden og jeg kunne komme afsted til træning i god tid. De havde ellers lovet regn og torden. Men, solen skinnede mens vi trænene. Det var først, da vi var færdige, at himlen åbnede sig. Det var jo meget heldigt! Vi gik istedet programmet til fods i stalden og hyggedesnakkede lidt efterfølgende. Dejlig dag!

John er nu ude hos Bjarne og Karin med Mor-geden. Det var tiden, at hun skulle hjem til sin flok og Solveig og Liselotte må klare sig selv.

Ungerne og jeg har lige fået aftensmad og prøver, at holde maden varm til John. Han skulle også lige handle ind til madpakker m.m. Lotus er kommet i seng. Hun kunne i mere i dag.

Mette ville ellers have haft mig med i Maskinforretningen, og jeg ville også gerne have været med. Men med John ude og føjte, unger og pakning af grej til den kommende uge + en bil, der lige skal samles helt færdigt – så måtte jeg springe over. Det er nok også godt nok. Så bruger jeg da ikke de penge i ridegrejafdelingen. hi hi.

Tillykke til Hr. Hansen, som har fødselsdag i dag. Må nok sige, han ikke må have været artig med det vejr?!? smiley

Leave a Reply

Skriv et svar