Reception og Djurs Sommerland

Fredag den 26. august var en stor dag på job. Vi skulle nemlig indvie vores nye domicil på Kjeldgaardsvej. Det var en skøn, men lidt hård dag. 130 gæster kom i løbet af dagen med gaver og spiste med til frokost. Om aftenen var der stor fest for 80 gæster med spisning, fest og hygge, hvor John også havde fået fornøjelsen af at blive inviteret med. Vi havde en god aften, men havde i baghovedet at vi skulle tidligt op om lørdagen.
Lørdag tog vi til Djurs Sommerland med Johns arbejde og havde den mest fantastiske dag dernede. Må altså sige vi er blevet lidt fan af Djurs Sommerland i forhold til Fårup. Der er virkelig noget for alle, der er god plads, billigere mad og bare flot og dejligt!

I morgen tager jeg med chefen til Elektronik messe på Fyn og er der hele dagen. Glæder mig og ser virkelig frem til turen og glæder mig til at se de kollegaer, der i forvejen er dernede og viser fanen frem!

Og så vil jeg da lige blære mig lidt med mit første DMT katalog. https://issuu.com/dmtonline/docs/dmtonline_katalog_2016
Min lille baby, som var mit første projekt hos DMT. Det er altid noget særligt, når tingene kommer fra trykkeren og man holder det i hånden.

I lørdags tog Chili og jeg på shoppetur til Aalborg alene. Jeg manglede ventetøj, da det begynder at stramme lidt om maven det tøj jeg har i forvejen og Chili manglede nyt gymnastiktøj. Nu begynder der at komme lidt mave på – det er rart, så man ikke bare ser småfed ud. ha ha.
Vi hyggede i Storcentret og fik lidt let frokost og osede ellers bare rundt. Man kunne se på Chili at hun virkelig bare nød lidt alenetid og det bekræftede hun også bagefter på vej hjem i bilen. Det er med at huske at nyde dem, også hver for sig.

Leave a Reply

Skriv et svar