Raslebøsser og træning af hesten…

Ungerne har i dag lavet nogle fine raslebøsser til de skal ud og rasle i morgen. De glæder sig meget og vi håber på naboerne er hjemme, når vi kommer og rasler smiley

Træningen med Henning gik rigtig godt i dag. Birgitte og Sara var også deroppe og Sara havde lavet et vældig spektakel af nogle dåser bundet sammen – til skræk og advarsel til hestene. Det var fint lavet. Vi skal jo helst stresse hestene så meget som muligt. Vi fik den store (larmende) vogn efter Henning i dag og det tog han nu fint. Trailer-læsningen gik som smurt. Ja, faktisk så løb han op, da vi skulle hjem!?! Ved ikke lige hvad der skete for hesten?! smiley
Da vi kom tilbage til AG og FP havde de lavet lækre vandbakkelser. MUMS. Totalt ynglings! AG har bestået fastelavnsbolle-prøven til UG! smiley AG og FP havde besøg af deres venner fra Børglum og de havde deres lille Albert med. Så sød en dreng.
Til aften har vi hygget med at lave pandekager sammen. Lotus var ikke nem at have til at hjælpe, da hun ville spise margarinen. He he. Og Chili ville prøvesmage pandekagerne hele tiden.

I morgen ryger min motorcykel. De kommer og henter den og ved I hvad det betyder? JOOO… nu skal der for alvor kigges vuffere. Er helt oppe og køre over det.

Leave a Reply

Skriv et svar