Ramt af uheld…

Kender I ikke det, at man føler man er ramt af uheld?! Sådan føler jeg det lige pt. Finn bliver syg og må blive aflivet, John kommer hjem med en kæmpe tandlægeregning og jeg kan mærke jeg har en tand, der skal ses på. Bare rigtig dårlig timing. I går da jeg skulle ud og løbe, ville jeg lige handle ind samtidigt og tog bilen til købmanden med Keld. Da jeg kører ud af indkørslen punkterer jeg! IGEN! Det er 3. gang i år! Hvad sker der lige for det?!? Godt nok over 2 biler, men alligevel. Nå, ind og skifte bil og af sted. Ejendomsmægler og banken har ikke givet lyd og føler mig ærligtalt ret ignoreret. Jeg snakkede med Ejendomsmægleren i mandags, og han havde sørme ikke haft tid til at sætte en pris og ringe til banken med prisen som skulle være inden 1. maj! FLOT. Jeg blev så gal, at jeg smækkede røret på. Mage til inkompetente ejendomsmægler skal man godt nok lede længe efter. Har man ikke tid, skal man ikke tage flere opgaver ind, end man kan magte! Håber virkelig vi får noget svar i dag og forhåbentligt positivt svar. Det synes jeg vi trænger til ovenpå alt det her.
Nå, men det hjælper jo ikke at dvæle i alt det negative. Det nytter ingenting. Kan da glæde mig over, at vi nok inden for et år skal have en lille ny hvalp, hvis alt går efter planen. Vi vil gerne have en Shih Tzu denne gang – så må vi se, hvornår det lige passer bedst ind, at få sådan en lille en. Jeg vil gerne have Phoenix er oppe og gå inden vi skal have en lille hvalp, der nok ikke er så renlig til at starte med. he he. Det bringer da smilet lidt frem at tænke på.

Update: Har fået svar fra banken. Nørvang er blevet vurderet og der er nu sat gang i tilbygningen! Hold nu op, hvor bliver det godt! Og har helt optur over den fine vurdering af huset. Vi har fået en her og nu salgspris på 1.5 og den kan sagtens være højere. Men realistisk så hedder lyn-salget den pris. Det kan vi godt lide. Det betyder det vi allerede har gjort, har været godt. Har fået lidt ro i maven nu!

Leave a Reply

Skriv et svar