Præ-cykeltur til Hammer Bakker….

Lørdag lidt over middag kørte vi af sted mod Hammer Bakker. John kørte med begge ungerne i én cykeltrailer og jeg kørte med hele oppakningen. Det gik fint derud. Der begyndte dog at dryppe lidt på vej derud, men det gjorde nu ikke noget. Bakkerne i skoven var dog ved at tage livet af os – men vi klarede den og nød turene ned ad bakkerne i fuld fart.

John synes vist det var en smule hårdt…

Vi fik lavet vores camp og kørte derefter ind og handlede i Vodskov, hvor der også blev tid til en stor is til os alle sammen. Hjem til campen det gik igen – og hjem for at lave mad.

Det var virkelig en perle, som vi fandt inde i skoven.

Ungerne var søde, og hjalp med at finde brænde til bålet.

4 dejlige sheltere på “vores” plads med toilet og brønd med frisk vand. Fårene gik lige op af pladsen. Virkelig bare ren idyl! Et par 100 meter derfra lå der 4 ekstra sheltere – de var også bare fine. Et par unge fyre slog sig ned i dem. De var nu rolige nok og forstyrrede ikke os.

Aftensmaden stod på Forloren Skildpadde og ristet brød.

Efter aftensmaden lavede vi skumfiduser på bålet til stor glæde for ungerne, der bare guffede løs.

Pernille og Jens Christian kom og besøgte os. De var så søde og havde taget cola, øl, chokoladekiks og kaffe med. Vi sad foran bålet og hyggesnakkede til midnat. Så hyggeligt!

Ungerne gik allerede i seng ved 21-tiden, der var de bare færdige! De sov godt hele natten og var dejligt friske næste morgen lidt over 7. Der vågnede fårene vist også og stod og kaldte. He he – hyggeligt!

Og så lige et lille minde fra det ellers så fine toilet!

Det var en rigtig dejlig overnatning og vi glæder os bare endnu mere til vores rigtige cykelferie her senere på sommeren! Vi er ikke helt skræmt af cykelturen!
Lidt i 11 var vi hjemme på Nørvang igen og vi kørte over til Svend Aage efter nøglen til huset. Han havde været så sød, at lufte hundene mens vi var væk.
Svend Aage kom efterfølgende over og spiste frokost sammen med os og så gik Lotus og jeg ellers på hovedet i seng til middagslur. John fik imens slået græs og snakket lidt med Lasse over en traktor eller to samt hestene blev flyttet på sommerfolden igen. Da Lotus og jeg stod op, kørte vi alle ind for at handle madplan og nød en lille is i solen på torvet i Hjallerup.

Desværre fangede vi ungerne i at lave ulykker i dag. Chili havde klippet Lotus! Heldigvis er det ikke så slemt. Men hun er noget tyndhåret på toppen og jeg fik rettet det godt op. Altså de unger!

Sidder på job nu og er rigtig blevet kræset om herude med hjemmelavet jordbærkage og te i solen. Det er nu ikke så tosset endda!

Når jeg vågner i morgen efter nattevagt har ungerne og jeg en uges fri sammen. Jeg skal kun arbejde på søndag og så har vi jo 3 ugers sommerferie sammen med far. Vi har mange planer hen over sommerferien. Det bliver så godt!

2 thoughts on “Præ-cykeltur til Hammer Bakker….

  • Det ser ud til, i har hygget jer på jeres “prøvecykelferie” Hvis i vil have lidt historie fra stedet, hvor i overnattede, kan jeg fortælle, at den lille stråtækte gård, der ligger i nærheden, har været mine bedsteforældres. Min far er opvokset i den charmerende lille gård, og som voksen forpagtede han området, hvor i lå. Desværre blev naturen ikke regnet for noget dengang, så det hele blev solgt. På marken lige ved siden af hvor i lå, var der dengang en gammel gård. Man kan stadig se på kornet, hvor møddingen var, for der bliver det højere og mørkere i farven. Det er da lidt vildt, at det stadig kan finde næring efter en 80 år gammel mødding, ik.

Leave a Reply

Skriv et svar