Pigerne er taget på sommerferie…

Her til morgen kørte jeg pigerne op til deres AG og FP på en 4-dages sommerferie. Deres halvfætter og halvkusine vil også komme i disse dage, og vi er sikker på de nok skal hygge sig. Tror også AG og FP bliver kørt godt trætte. Fønne og jeg har hygget i haven i dag. Det er ren terapi at gå derude, når solen skinner. Jeg er ved at brænde ukrudt. Det funker bare, skal jeg hilse at sige!

Søndag aften var vi for resten i sommerhus nede hos Birthe og Svend Aage. John bagte en rabarber kage og den tog vi med til kaffen. Vi fik travet en god tur til og på stranden og fik dejlig aftensmad dernede. Altid nogle hyggelige timer, når vi er sammen med dem. Finn og Jytte kiggede også forbi, og det var bare skønt at sætte ansigt på dem, som man har hørt så meget om. Jeg havde godt nok lidt ondt i hovedet mandag, da jeg stod op. Ikke sådan, når rødvinen smager godt og man ikke rigtig har drukket i et år – så virker den ekstra godt. Men godt jeg så ikke skulle noget – udover jeg skulle over til Marie til Tupperware. Det kunne jeg lige overkomme. hi hi. Fønne hyggede sig i hvert fald hjemme hos Marie og i hendes dejlige lille stol.

Leave a Reply

Skriv et svar