Pasning af syg mand…

John har været hjemme i dag pga. sygdom. Jeg fik afleveret ungerne i morges og lukket hestene ud og så smed jeg mig ellers under dynen sammen med John på sofaen. Nu alligevel lidt hyggeligt, at have ham hjemme, selvom han er vag.

Ellers har jeg fået handlet ind til lagkage og til sommerhus turen her i weekenden. I morgen eftermiddag henter jeg veninderne og så kører vi i sommerhus i Hou. Åh, hvor skal vi hygge! Vi er fire tøser, der skal af sted. Jeg sidder også og glæder mig over at jeg har forlænget weekend indtil tirsdag – og derfter har jeg en uges ferie sammen med mine to tøser. ORK jeg glæder mig. Vi skal en tur i svømmehallen og en tur i biffen har vi snakket om.

Der skete ellers et uheld den anden dag. Gert (en af de nye kattekillinger) blev trådt på af Jens (vores store hest). Årk, den lille fyr skreg og haltede væk. Jens blev så forskrækket og løb af sted. Jeg fik ringet til dyrlægen, som synes jeg skulle se tiden an til næste dag. Næste dag var benet helt hævet og jeg var sikker på, at en aflivning var eneste mulighed. Ringede derfor til dyrlægen igen. Men de sagde jeg bare skulle give katten noget ro og ellers gøre det lidt godt for den. Og sørme om den ikke kom ind i huset i dag, da jeg luftede ud! Den støtter på benet og kan hoppe op og ned fra køkkenbordet (fy ha misskat) MEN, jeg blev så glad!! Blev så glad at Tue også blev inviteret med ind til rester af cremen fra lagkagen! Sikke en fest de holdte der de to. Er så lettet over at Gert ikke tog skade af ulykken og jeg håber nu de små missere har fået respekt for de store dyr og ikke vil rende og lege under hestene, når de bliver lukket ud.

Mondeoen fik også lige den store vasketur i dag. Den trængte også bare så meget. Jeg nød turen i Hjallerup i dag. Solen skinnede så dejligt og humøret steg lige et par grader i varmen fra solen. Er ellers ved at være lidt snottet og halv-vag. Gider ikke til at være syg af snot. Øv. Men har heldigvis fået noget for det. Vores søde naboer gav mig noget hyldebærsaft med hjem som jeg kan drikke her i løbet af natten på job. Ungerne og jeg tog lige forbi dem i eftermiddags for at hygge lidt, mens far alligevel lå og sov derhjemme.

Leave a Reply

Skriv et svar