På instruktørkursus med Lotus…

Lørdag morgen klokken otte kørte Lotus og jeg mod Hobro – Klejtrup, for at komme til instruktørkursus i gymnastik for de små. Det var en meget god dag – og vi fik rigtig meget med hjem, som vi kan bruge på vores eget hold. Glæder mig til at komme i gang. Det var dog nogle hårde timer, med mange løft og sved på panden. Jeg har også fået et dumt vred i ryggen af det – og ømme mavemuskler. he he. Lotus var rigtig god og blev brugt som prøveklud af vores instruktør mange gange. Lotus skreg af grin fra hun kom til hun gik. Hun var ellevild! Behøver jeg at sige, at hun sov med det samme vi kom ud i bilen. Jeg måtte også lige ty til en bette morfar, da vi kom hjem. Hårdt at lave gymnastik i seks stive timer, når man ikke er vant til det. Vi fik gratis sandwich og drikkevarer og vi fik hyggesnakket lidt med de andre, som var kommet til Hobro. Jeg faldt hurtigt i snak med Frederikshavnerne og dem fra Sæby og vi blev lidt længere dernede og snakkede end de andre. Så hyggeligt!
Til aftensmad lavede vi flæskesteg på weberen med hele svineriet. KÆFT det var godt! Stegen blev helt perfekt. Aldrig har vi selv lavet så gode svær, som dem vi fik lavet i går på grillen. (Billedet er kun taget for at drille Jesper, Johns kollega) smiley

Det var ellers meningen jeg skulle have været med Mette ude og træne med vores yngste heste i dag. Men jeg har simpelthen så ondt i ryggen, jeg har ikke føler for at “slås” med en unghest i dag. I stedet har vi ynket lidt og blevet inviteret på aftensmad i sommerhuset hos vores søde naboer. Så dagen i dag er ren afslapning fra min side af. Ungerne har leget sammen med John og været med ude og hente træ osv. Det er nu heller ikke så tosset med sådan en afslapningsdag.
Chili har fundet sin fine nye kjole på og er så klar til at komme i byen. Vi skal dog lige vente på far er færdig med at arbejde og lillesøster lige får sovet sin middagslur færdigt!

Leave a Reply

Skriv et svar