Osetur i Aalborg…

John og jeg tog et smut til Aalborg i dag. Vi blev enige om vi ville starte med en god kop kaffe på barresso. Vi fik dertil en lækker scones. John var nu en smule imponeret over stedet og kaffen derinde – og jeg tror nok jeg kan lokke ham med en anden dag.
Jeg gjorde et kup i deichmann. Fik et par fede sko til 114 kr! De var sat helt vildt ned!. Er så glad for dem og så matcher de jo min jakke. Win win. Der blev også råd til lidt sommertøj. Har jo igen været ved at tømme ud i skabet, så der kunne blive plads til lidt nyt basistøj. Fik 4 nye trøjer og et par knickers. Er så glad for mit køb og så var det hele på bud. Me like!

Vi var også på jagt efter en trampolin til Chili, som hun skal have i fødselsdagsgave. Synes bare de er vildt dyre. Godt nok er vi tre, der skal deles om gaven – men alligevel. Det løber op fordi der skal kant og sikkerhedsnet på også. Pyha. Jeg ville bare så gerne have hun fik den i lyserød – men, den koster ekstra. Øv. Vi rundede også lige et par genbrugsbutikker. Vi er på jagt efter en god gammeldags hvidløgspresser.Ingen havde den “goe gamle”, desværre. Vi har ødelagt to af på en måned. Det holder jo bare ikke. Billigt bras man kan købe i dag. Nogen, der kan anbefale en god hvidløgspresser?
John har fået lavet stakit (eller hvad man nu kalder det) i det hul vi havde mellem stalden og stuehuset. Der trak sådan ind, når vi sad der. Nu skal det bare males – så det kan blive rigtig fint.
Ungerne og jeg hyggede os imens med at rydde op i deres legehus og fik sat nye møbler derind. Nu er der en lille madras/seng, et komfur og et bord med to stole derinde. I morgen skal vi lige have malet det sidste, der mangler. Så er det bare rigtig fint. Og så har jeg lovet, at fixe nogle gardiner dertil.
Ellers er dagen blevet brugt i haven. John drønede lige til Brønderslev efter lidt ting her i eftermiddags – og det udnyttede jeg!
Vi spiste også aftensmad ude i haven i dag og nød bare de sidste skønne stråler inden jeg skulle på job.

På jobbet er der blevet hygget med varme hveder, te og Paradise Hotel. Ikke værst!

Og sørme om man ikke er blevet inviteret ud i morgen af manden!?!? jo jo, fint skal det være og der er sørme romantik i luften! ….. Maskinforretningen holder åbent hus og der er gratis pølser!!! smiley

One thought on “Osetur i Aalborg…

  • Skal den trampolin nødvendigvis være ny? Hvis i kigger på Gul og Gratis og søger på trampolin og under nordjylland, er der mange til små priser.

Leave a Reply

Skriv et svar