On the road…

Troppede op hos AG og FP i dag til morgenkaffe og så drønede AG og jeg af sted mod Aalbæk i en stofbutik. Vi skulle op og lære at bruge et program til computeren, så man kan brodere bagefter på en maskine. Vældig smart og ligetil. Jeg fik også købt noget rigtig fint stof til at beklæde en skammel med på Chilis nye værelse. Annegrete viste mig rundt i Aalbæk og jeg så hvor hun havde boet. Vi var også lige forbi hendes datters arbejde i Elling – Så hyggeligt. En tur i Sindal genbrug blev det sørme også til. Desværre havde de ikke lige noget vi stod og manglede. Annegrete købte lækkert smørrebrød med hjem til frokost og vi nød den hjemme i Rakkeby. Far var ved at fælde et kæmpe træ i haven. Et vældigt projekt – men tilsidst lykkedes det at få nedlagt det store træ.

Jeg fik fodret dyrene og klargjort aftensmad da jeg kom hjem fra Rakkeby og så fik jeg hentet ungerne. Vi havde en lidt stram tidsplan – for vi havde også lovet Birthe og Svend Aage at hjælpe med deres Pc. De bød på en bette kold og en god sludder for en sladder.

John nåede hjem lige inden jeg skulle på job. Fik ham nysset farvel og så ud af døren. Sidder nu her på job med et “føl” i oplæring og med udsigt til kun to timers søvn, når jeg kommer hjem inden det er afgang mod Århus på kursus på Skejby. Spørg lige om jeg magter det? NEJ! Nej, det skal nok gå – men lidt trælst er det da alligevel…

Kan så i stedet glæde mig til en invitation fra min veninde, Michala. Vi skal i byen lørdag aften. Først ind og høre SuperScum og så nok en bette tur i Gaden bagefter. Åhhh jaaa… Det bliver GODT!

Mit møbel-projekt skrider også fremad. Jeg har fået malet det hele 2 gange – Tror det lige skal have en tredje gang, desværre. Og så glæder jeg mig til at sætte mit nye flotte sølv-stof på Chilis skammel. Den bliver så fin, så fin!

Leave a Reply

Skriv et svar