Nytår i Hallund…

Dagen startede med hyggeligt besøg af Karin og Julie. Karin, John og jeg fik skålet Nytåret ind i en god kold flaske Asti. God start på dagen. John gik i køkkenet, og vi tøser kiggede på. Faktisk helt okey arbejdsfordeling der smiley John havde jo lovet, at bage pølsehorn til hele forsamlingen. De blev også rigtig gode og han var ikke til at skyde igennem – så stolt var han. Karin kom med en helt perfekt Nytårsgave til mig. Et tube-halstørklæde, som hun selv havde strikket. Så fedt. Elsker det! smiley

I løbet af dagen fik vi pakket campingvogn og en masse grej, så vi kunne overnatte i Hallund. Lidt over kl. 17 tog vi afsted og fik sat det hele på plads, så vi var klar til Dronningens Nytårstale. Aftenen gik bare så godt. Vi var: Hans Chr., Pernille, lille Alberte (som holdte festen), Peter og Birgitte, Sarah og så John, Chili, Lotus og jeg + Harley og Uffe (to hunde). Det var en dejlig aften og vi fik en masse lækkert mad. Der blev spillet lidt spil og lavet lidt fis og ballade – som vi altid gør – når vi er sammen den flok! Ungerne holdte ud til kl. 22 og sov igennem krudt og kugler kl. 24. Det fatter vi så ikke, at de kunne. Ungerne var søde ved deres forældre og sov til 8:30. Det var over AL forventning. Dejlige unger vi har!!!

Hans Christian og Pernille var så søde, at give morgenmad i morges. Super skønt og vi var hjemme på Nørvang ved en 11-tiden. Det var en af de bedre Nytårsaftner – det må vi sige. Tak alle sammen for en RIGTIG SKØN AFTEN!!!

Leave a Reply

Skriv et svar