Nyt under solen…

John og jeg havde 5 års bryllupsdag i fredags og fejrede det med at læsse ungerne af hos deres onkel og tante i Syvsten og tog så ud og spiste på Jacobs fiskerestaurant i Sæby, hvor vi fik et kæmpe enormt stjerneskud! Har da aldrig set noget lignende! Og kunne slet ikke spise op! Det var så kæmpestort…
Derefter gik vi en dejlig tur på havnen, hvor vi fik en lille is som vi slet ikke kunne spise op! he he.

Keld er også startet til hundetræning i DCH Dronninglund (Hjallerup) og det går bare så godt, selvom vi er noget trætte, når vi kommer hjem – Begge to!

Sidste weekend blev brugt flittigt med at male hestehegn, havemøbler og diverse ting mahogni derhjemme! Ih, så fint det blev!

Chili prøvede at være med til spejder i går – og blev totalt bidt af det – så nu skal vi have fundet uniform m.m. til hende så hun kan være med. Det bliver rigtig godt for hende. Hun er også interesseret i badminton – så det skal hun prøve i næste uge. Så er hendes uge vist også godt fyldt ud med Spejder, badminton og Klub + hendes hest skal rides på! aktive pigebarn. Lotus hopper på sin gymnastik og så har hun hesten også! Det er jo rigtig fint! 🙂

På lørdag ser vi frem til Tractor Pulling i Hjallerup – i år tager vi derind med ungerne og laver en dag ud af det! Det bliver sikkert rigtig hyggeligt. Håber vi ses?!?

Leave a Reply

Skriv et svar