Nyder de korte dage på job

Elsker de lige uger, hvor jeg har ungerne – og jeg har tidligt fri. Det udnyttede vi også i går, hvor Tussen havde en veninde fra klassen med hjemme og Fønne kom ud på sin trehjulede cykel sammen med Chili og jeg. Elsker de lysere dage vi går i mod. Vi har også aftalt vi skal ud og cykle lidt når vi får fri i dag.

Idag kørte jeg i Den Røde Drue til job – DEJLIGT. Den store bil skulle til service og jeg fik mast 3 unger ind i druen. Det kan godt lade sig gøre og der er faktisk okay med plads i den lille drue.


Teenageren og jeg kom længere i vores “gør-det-selv-Keld-projekt” i går aftes. Vi fik savet plader og skruet det hele sammen. Nu skal det bare males indvendigt – så har hun skrivebord, tøjkommode og skillevæg i ét! Smart! Så skal vi lige have hentet en højstol til hende. Hun virker godt tilfreds med resultatet.

Noget andet er vægten – den siger minus 15 kg siden jeg mødte ham “W´et” – som ungerne kaldte ham i starten. Har stadig en masse kilo at tage af – men er godt tilfreds, når man tænker på jeg ikke rigtig gør noget for at tabe mig – men måske bare bevæger mig mere end før med masser af lange gåture med Keld. Man kan også godt se på ham, at bylivet gør ham noget godt i hvert fald.

Leave a Reply

Skriv et svar