Ny frisure… Måske?

Jeg skal til frisør i morgen og har det her hår i tankerne… Bare for at prøve noget nyt. Mon det vil klæde mig? Har også fået bestilt tid til Chili-musen. Så skal vi rigtig på tøsetur sammen i morgen. smiley

Er næsten lige kommet hjem ovre fra Mette. Mette havde bagt franskbrød og vi fik rigtig guffet nogle ostemadder. MUMS siger jeg bare. Mette skulle ned efter Merle kl. 12 og så valgte jeg lige at smutte hjem og ordne lidt småting i huset. Men en super idé Mette-pigen lige fik der, med sådan et lille visit. Det må vi snart gøre igen. Nu vil jeg have forberedt lidt aftensmad, så det bare lige kan varmes op til i aften. Skal til gymnahopsa med ungerne og ved ikke lige hvornår John kommer hjem og om han joiner os i hallen til gymnastik eller om han tager hjem og laver noget aftensmad. Så det må jeg nok hellere lige gøre.

Hov, lige et hurtigt TAK til Anders for det kabel til anlægget. Altså for fedt at have sin egen lille Ford-mand , der sådan hjælper og skaffer ting til bilen. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar