Når ting ikke går som planlagt..

Øv, sikke en dag. Stod ellers op – og gik i gang med at rengøre hus og gøre klar til min veninde skulle komme. Kom i bad og var ellers klar. Så ringede telefonen – det var skolen. Lotus var syg og havde ondt i maven og ville gerne hjem. Dårlig timing. Måtte skrive til min veninde og vi blev enige om at udskyde visitten til næste uge. Vil ikke risikere at smitte hverken hende ellers hendes nyfødte med en gang dårlig mave. At Lotus så nu, en time efter hun kom hjem, virker frisk igen – er så bare rigtig trælst. Men selvfølgelig dejligt hun ikke er syg-syg. Men lidt pyller at hun skulle hjem fra skole med lidt luft i maven?!?, måske?! Nu må vi se. Hun virker lidt varm – så det kan godt være der er noget om snakken. Hun virkede dog lidt ked af det. Der er en pige fra hendes klasse, der er lidt efter hende – der siger til de andre børn i klassen, at de ikke skal lege med Lotus. Det var hun noget berørt over og har grædt over her efter hun kom hjem. Jeg skal lige have en snak med hendes klasselærer – for hvis det passer, så skal det stoppes og håber pigens forældre gør noget ved sagen. Tror ikke på det er noget, Lotus selv finder på og det er ikke første gang vi hører det her. Åh, de børn og de problemer. Små børn – små problemer. Store børn – STORE problemer. Det her gør bare ondt. At ens pige er ked af at gå i skole – det er ikke rart.

I går var der jo Valentinsdag. Jeg overraskede min kære mand på jobbet. Jeg fik sendt chokolade og rødvin til hans arbejdsplads. Lidt pinligt for ham, at det blev leveret midt i middagspausen foran hans mandlige kolleager. he he. Ups. Men han blev glad og overrasket. Da han kom hjem havde Lotus og jeg lavet æbleskiver til kaffen. Chili var hos en veninde oppe i byen.
Til aften lavede jeg Johns livret. Flødekartofler og hamburgerryg – det faldt i god jord! Lotus pyntede stuen op og dækkede “et romantisk bord”, som hun selv kaldte det. Det var bare rigtig hyggeligt. En lidt anderledes Valentinsdag – men sådan er det, når man går her i uvisheden om, hvornår lillebror kommer ud. Jeg har i hvert fald brug for at være i min lille base herhjemme.

Leave a Reply

Skriv et svar