Mosters fødselsdag

I går var vi til mosters fødselsdag i Vrå. Moster bød på brunsviger, boller og varm kakao med fløde. Mums! Det var meningen at Birthe og Svend Aage skulle have været med, men Birthe blev desværre syg, så de aflyste.

Jeg fik rengjort begge biler i går inden fødselsdagen. Tiltrængt. Især Johns bil lignede noget, der var løgn. Utroligt så meget sand, der kan være i en bil?! John fik hængt de sidste ting op i soveværelset og sat lister op. Nu mangler vi bare sengen.

I dag har vi fået styr på dyrene. Hanner og hunner er blevet skilt fra hinanden og stalden blev ren og fin. Jef kom også lige på et lynvisit. Han havde lånt nogle stole, så dem kom han lige med.

Jeg gjorde et kup i dag. Købte en danefæ jakke til bare 500 kr! Jaaaa da… den jakke har jeg haft kig på længe og så fik jeg et tip af sød og betænksom bekendt, der havde set den til salg i Jerslev.

Ungerne og jeg var også ude og handle ind til madpakker m.m. og faldt over to søde krus, hvor der stod Verdens Bedste Bedstefar og Verdens Bedste Bedstemor. Chili mente at dem skulle hun og Lotus give deres reservebedster, så vi købte dem og fik dem pakket ind og afleveret hos reservebedsterne. De blev rigtig glade for dem.

Leave a Reply

Skriv et svar