Misserne er kommet retur

Så glad jeg blev da naboerne skrev en SMS om at Arne nok var ovre hos dem – og det var han. Ham hentede Chili, Fønne og jeg på vejen hjem fra job. Så manglede jeg de to andre – men der var ikke spor af dem. Postede et opslag på Klokkerholm Gruppen på Facebook i håb om nogen måske havde set misserne.
Winther kom og spiste med til aften mens datteren var til fodbold. Så hyggeligt og dejligt.
Helle ringede efter aftensmaden, at hun var sikker på at hun havde Terkel hos hende – så afsted efter ham – alle mand. Det var heldigvis ham og han kom godt med hjem igen. Lidt senere kom Thomas og hans forældre ud og besøgte mig og pludselig stod Helle der også – med Beate! Amen altså så glad jeg blev! Og rørt. Er så taknemmlig! Så det blev alligevel en rigtig god og glædelig dag. Fyldt med glæde og skønne dyr og mennesker omkring mig. Elsker det!

Leave a Reply

Skriv et svar