Mini vinterferie godt i gang..

Jeg har ferie sammen med ungerne indtil tirsdag aften. Og vi har allerede skudt vinterferien godt i gang. Jeg fik ungerne hjem lørdag formiddag. Dejligt, at det kunne lade sig gøre, selvom det ikke er min uge. Men så har vi delt vinterferien op imellem os. Dejligt.
Fredag var vi i Ørum til spisning og hygge hos et hold venner. Vi prøvede det der virtual spil, hvor det er ligesom om man selv er med i spillet. Det var simpelthen så sjovt. Bilen lod vi stå, og gik hjem i det fine vejr. Lørdag hentede jeg bilen sammen med Keld og vi rundede også lige en tur i Hundeskoven. Der var sådan et dejligt vejr.
Lørdag var vi også lige hurtigt ude og købte to kampfisk til de to små akvarier vi har fået installeret i stuen. Det er bare så hyggeligt og jeg elsker simpelthen at sidde og kigge på fiskene og de små rejer, der er der i.
Lørdag eftermiddag tog vi tur på hestene. Hovsmeden havde været der om fredagen, så de var i tip top stand til en frisk ridetur. René hoppede på Jens som om han aldrig havde lavet andet. Synes simpelthen han var så modig og sej. Elsker han har mod og ikke mindst lyst til at prøve min interesse og synes det var sjovt.
Lørdag aften var vi alle godt brugte og trætte, så det endte faktisk med vi gik i seng kl. 20 og sov indtil ved 7 tiden i morges. Så var vi også godt veludhvilet.
Dagen i dag stod på lidt rengøring af hytten, lidt praktisk udenfor og så kom Ea og hendes familie og Mads til eftermiddagskaffe. Felix og Phoenix faldt godt i spænd. Og de var også ude og prøve den store traktor. Jeg fik lavet fastelavnsboller. 1. portion lykkes. 2. portion klaskede sammen og 3. brændte på. Øv. Men dem der lykkedes smagte godt og vi fik da en hver til kaffen. Det var så dejligt og hyggeligt at have besøg i dag. Det har igen været en dejlig weekend og nu nyder ungerne og jeg at vi ikke skal tidligt op i morgen. Vi har jo fri, og det skal nydes. Så nu ser vi Lilleper og spiser popcorn. Det er kvalitetstid så det vil noget.

Leave a Reply

Skriv et svar