Mini tur til Sjælland..

Så er vi på vej hjem efter en sviptur til Sjælland. Og sikke et døgn. Vi kørte lørdag morgen kl 8 og var i Brønshøj kl 12.00, hvor vi fik lækker frokost hos Renés forældre. Maj-Britt var der også og det var simpelthen bare så hyggeligt.
Eftermiddagen stod på sightseeing i København. Vi fik bl.a. set Islands Brygge, Bryggen. Desværre så vi ikke Linse og Moster Niller. Men en god oplevelse.

Vi fik set Vridsløselille Statsfængsel, Egon Olsens andet hjem. Vester fængsel, Huset på Christian Havn (Rottehullet), Storkespringvandet, Holmens kirke, Rådhuspladsen, Børsen, Strøget, Istedgade, Hovedbanegården, Halmtorvet, Kødbyen og en masse mere. Vejret var med os. Efter vi havde spist i byen tog vi hjem til Trine og familien i Fredensborg, hvor vi overnattende til i dag.


Det var ellers tæt på vi ikke kom af sted til Sjælland. Jeg blev rigtig syg fredag med høj feber og seriøst lavt blodtryk. René var 2 sekunder fra at ringe 112 da jeg var helt væk. Kan huske jeg vågnede ved jeg var ved at fryse ihjel og klappede tænder. Jeg kan ikke rigtig huske noget ud over det og var heller ikke sønderligt påvirket da jeg vågnede dagen efter. Øm i kroppen over at have været i en form for krampe. René var meget skeptisk over at tage turen til Sjælland men jeg fik ham overbevist om jeg var ok og det gik også rigtig fint. Er øm i kroppen, men tror det lige så meget er af alle de kilometer vi fik travet.

Og så har det været dejligt at have Mads hjemme til at passe gården. Det var guld værd ❤️

Leave a Reply

Skriv et svar