Melodi Granprix og Mors dag…

Lørdag var vi i fuld gang i haven derhjemme. Solen skinnede og der var bare dejligt udenfor. Vi bestemte os for at invitere naboerne på kaffe og kage. Men vejret var desværre ikke helt godt, da de kom senere på dagen. Men ude sad vi og vi fik vores kage og kaffe!

Jeg skulle i byen om aftenen sammen med “mine kællinger” og se Melodi Granprix. Ved ikke helt hvad jeg synes om vindersangen – men det var en rigtig god og sjov aften med masser af kulørte drinks og god mad! Elsker de piger. Og der var dresscode på aftenen – kjole og høje sko! Jo jo!

Da jeg kom hjem tidlig søndag morgen, kom jeg hjem til et stort morgenbord, som ungerne og John havde lavet i overraskelse til mig – pga. mors dag! Så sødt af dem. Og det smagte jo bare så dejligt!
Gaver blev det også til. Udstyr til min bil! Elsker de unger! Og så fin min lille C3 blev. Ren dullebil nu.

Blomster blev der også delt ud. Først var vi en tur på Kirkegården i Brønderslev med røde roser til min mor og derefter gik turen til Rakkeby – op til AG med en buket. De var så søde at give middagsmad. Eftermiddagskaffen blev indtaget hos Johns forældre og hans mor fik også en flot buket. Johns søskende var der også – så det blev en ganske hyggelig eftermiddag.

Aftensmaden blev indtaget på Nikolines i Vangen. Og menuen var min livret – Bøfsandwish! Jo, jeg havde en virkelig dejlig Mors dag! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar