Maven og mig…

Sådan føles det lige pt. Jeg føler mig som EN stor mave. Ork gu, en basse vi venter os!! 21 kg har jeg taget på. Spørg lige om det er deprimerende?!? Ja, det er det – heldigvis er meget af det væske kan jeg mærke, men stadigvæk. Jeg GLÆDER mig til at komme ud og bevæge mig igen. Har så ondt over hele kroppen. 4 dage til termin! Men hvem tæller!?! Og jeg ved jo, at jeg går over – selvom noget siger mig, at den 7. kigger han ud. Ved ikke hvorfor – det siger min mavefornemmelse mig… Bliver spændende at se, om det holder stik.

Lå med noget, der lignede omgangssyge fra søndag til mandag – hvor jeg kastede op hele natten og op af formiddagen. Rigtig trælst for jeg havde ellers i planerne at besøge mine kolleager – men det blev der ikke noget af. Jeg har ikke lavet så meget de her dage. Har været helt splittet af og bare prøvet at slappe af så godt som jeg nu kunne. Det er ikke så nemt med den kampvægt og et skrog, der er ved at sige fra. Humøret er også påvirket af det hele er en lille smule træls. Meget normalt siger Jordemoderen. Det er meget normalt her hen på sidstningen. Ja, tak… puha…

Leave a Reply

Skriv et svar