Mange ting i hovedet…

Synes godt nok, der er mange ting lige i øjeblikket, som man skal huske og tænke på. Er jo ved at tage B/E kørekort – og læser og læser på teorien, øver bakning af trailer m.m. Så er der Showet til Hjallerup Marked med Den Nordjyske Tinkerkvadrille, hvor der skal øves program/huske program. Hvis jeg ikke bakker rundt ovre bagved huset, så render jeg forvildet rundt i stuen og øver program eller er ude og øve det til hest. Så har vi min 30-års fødselsdag, hvor det sidste skal falde på plads og snart har Chili også fødselsdag. Næste fredag er der Sommerfest i børnehaven og det kræver også lidt planlægning… Men, jeg gider ikke stresse over det B/E kort. Regner ikke med, at jeg skal op før efter jeg har holdt fødselsdag. Ellers går jeg da helt ned med stress over alle de ting jeg har i hovedet.

Leave a Reply

Skriv et svar