Maj=havevejr…

Selvom vejret ikke har været det bedste i weekenden har vi alligevel været ude det meste af tiden. Vinden var kold, men ellers var det ok, at være ude. Der blev planet nye blomster og flyttet lidt træer og buske rundt. Bedene blev ordet og gjort fine. Nu er det ikke fordi jeg har særlig meget grønne fingre, men lige lidt havearbejde kan jeg godt sætte mig op til, en gang imellem. Kan i hvert fald godt mærke på kroppen at man har været igang med nogle bevægelser man ikke plejer. Og så var der nøgen-have dag den 1. lørdag i maj. Det måtte jeg jo lige være en del af og fik det også dokumenteret. Men for jeres ve og vel, deler jeg det ikke her på bloggen. I kan evt. se det på snap eller insta! Med censur på, vel og mærke! he he.
Om aftenen var der den smukkeste udsigt fra Nørvang. Billedet er uden filter og er bare så smukt i farverne.
Lørdag morgen stod vi tidligt op og tog en tur i Bilka. De har en lækker morgenmad buffet til kun 10 kr. pr. mand. Og derefter tog vi lige en runde i centret. Vi havde lidt ting vi skulle ordne derude. Ungerne og jeg var i Genbrugen, mens René købte sig fattig i Harald Nyborg. God arbejdsfordeling, hvis du spørger mig. René fik hentet en masse grej til projekt hønsegård efterfølgende. Det bliver så godt, så godt.
I går søndag fik vi endelig rettet de fejl op, der var på Chilis nye værelse. Så nu kan vi begynde, igen, at sætte gips vægge op og få rummet færdigt. Det var dejligt. Jeg fik slået græsset og snakket med en gammel god nabo. Det var hyggeligt lige at snakke med ham igen. Han var så glad for at høre det hele gik godt på Nørvang, for han havde jo hørt “et eller andet”. Vi fik handlet ugeplan og hygget med pandekager inden Lotus og Phoenix skulle hjem til deres far. Chili bliver hos mig i denne her uge også. Søndag aften var vi lige vej af skadestuen igen med René. Det var igen hans øje, der drillede. Han har fået noget betændelse/bygkorn i øjet, så det skulle vi lige have kigget på. Men det var hurtigt overstået, da der ingen kø var hos lægevagten i Frederikshavn.

De sidste campingvogne og både blev hentet. Det var en lettelse…. Så skal man ikke stresse mere over dem. Og nu kan vi bruge pladsen til noget andet.

Leave a Reply

Skriv et svar