Lyv-og-tyve!

I fredags fyldte jeg år – Lyv-og-tyve – og fejrede dagen sammen med min lille familie! Inden da om onsdagen var John og jeg til vinsmagning med byens spidser i Klokkerholm. Sikke en aften! OG bestemt ikke sidste gang vi mænger os med pøblen af Klokkerholm. 8 vine skulle smages, der var konkurrencer, tapas, ostebord og afslutning med grill og sjatfest for de hærdede! Det var virkelig en sjov aften og jeg griner stadig af de sjove mennesker vi faldt i snak med. 148 kr. pr snude er bestemt ikke meget, når man tænker på hvor meget vi fik ud af sådan en onsdag aften (og heldigvis havde vi jo fri dagen efter!)
Ungerne var med deres reservebedster i sommerhus og overnattede dernede. Vi blev budt på frokost og eftermiddagskaffe da vi hentede ungerne. Bedre pasning findes da virkelig ikke og ungerne ville jo nærmest ikke med hjem igen. haha.

Nå, men min fødselsdag valgte jeg at fejre på Skagen! Vi tog først vej af Den Tilsandede Kirke og så en tur med Sandormen på Grenen. Dejlig dag! Frokosten fik vi på havnen og fik lækker fisk og en kold øl.
På vej hjem fra Skagen overraskede vi ungerne med en tur i The Reef i Frederikshavn. Kæmpe oplevelse og bestemt et besøg værd! Lidt dyrt – 125 kr pr. snude for os alle – så var det da også betalt!


Dagen sluttede vi af med at lynpakke aftensmad og soveposer og indlogerede os i et par Sheltere og lavede mad på bålet! Lige i min ånd og bedre dag kunne jeg ikke ønske mig!

Leave a Reply

Skriv et svar