Lyserøde kajkager…

Dagen startede hyggeligt oppe hos Moster. Vi var også lige oppe og ordne Morfars computer i Rakkeby. Vi købte lidt godt med fra bageren og Moster gav kaffe. Tror nok lige jeg har fundet min ynglings-kage. De der lyserøde-Kajkager – de smager da fantastisk godt!!Chili fik spillet lidt Oline på Mosters pc og ellers havde de begge hver deres barnevogn og Dukke med. Derefter tog vi ind til Vrå by og handlede ind til hyggen i aften.

Det er absolut ikke en af de bedste dage i dag. Er virkelig så træt. Har haft nogle rigtig gode dage og var sikker på det var fordi jeg var begyndt på de nye piller og følte, at de virkelig hjalp. I dag kunne jeg stå op og sove. Endte med at tage med ungerne i seng, da de skulle sove middagslur. Eller det vil sige – Chili fik lov at se tv inde på sit værelse, mens hendes lillesøster og mor tog sig en god lur. Har det også en smule bedre da nu.

Skal lige have ringet til en mand i Dronninglund. Han er en masse seletøj, som han mener vil passe til Henning. Håber vi kan få lov at komme allerede i aften. I morgen bliver lidt presset med hentning af Frank og lidt besøg, skal der også være plads til. Bitten og Jørgen kommer også med en camplet som vi skal passe på hen over vinteren. Familien Brinkmann kommer også og er med på en kigger. he he.. Altså de vil se Frank. Det andet lød også lidt som noget grisseri smiley

Leave a Reply

Skriv et svar